Добре дојдовте во Fit One!
Подобриот живот почнува тука!

Со Fit One...

...поздрави

...посреќни

...повесели

Инвестирај во себе,
инвестирај во подобар изглед!

 

За време на зимскиот-празничен период во Fit One ќе се оддржуваат часови во ОУ Вера Циривири - Трена и ОУ Блаже Конески!

РАСПОРЕД на часови од 26-ти Декември до 25-ти Јануари

РАСПОРЕД во ОУ Вера Циривири-Трена (КАРПОШ 2) од 26-ти Декември до 25-ти Јануари

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Петок
19:00-20:00 ZUMBA
19:15-20:15 Body Step ZUMBA High Energy
20:15-21:15 Mat Pilates Pilates on Ball

РАСПОРЕД во ОУ Блаже Конески (Аеродром) од 5-ти Јануари до 25-ти Јануари

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Петок
18:30-19:30 High Energy Body Step
19:00-20:00 ZUMBA ZUMBA
19:30-20:30 Pilates on Ball Mat Pilates
Месечна претплата за вежбање (ПАКЕТ) за Аеробик, Пилатес и Зумба 1.000,00 ден.
Вежбање еден час 150,00 ден.

* Во АЕРОБИК се вклучени "High Energy" и "Body Step" дисциплините, а во ПИЛАТЕС се вклучени "Mat Pilates" и "Pilates on Ball".

 

Поради државни празници, часови нема да се одржуваат на 31 Декември, 1 Јануари, 6-7 и 19 Јануари.
Fit One ви посакува убави празнични денови!

 

PocetnaDno