fitonePrograma

ОУ Блаже Конески

ОУ Блаже Конески се наоѓа во населбата Мичурин во општина Аеродром, во непосредна близина на општинската зграда. Часовите се одржуваат во фискултурната сала на училиштето. На оваа локација клубот располага со степери, пилатес топки, и простирки. Во просторот ни се на располагање комфорни гардероби. Големата фискултурна сала, обезбедува вежбање на голем број на посетители за Аеробик и Пилатес!

---------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Блаже Конески <--------------------

Распоред на часови

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Сабота Недела
18:00-19:00 Fit Ball Pilates Step One
20:00-21:00 ZUMBA Dynamic Pilates Fit Energy ZUMBA
Месечно Пакети (месечно) Пакети за 4 Месеци Картичка
1 час = 200ден Аеробик+Пилатес+Зумба=1200ден Аеробик+Пилатес+Зумба=4000ден 15 часа=2000ден

* Во АЕРОБИК се вклучени "Fit Energy" и "Step One" дисциплините, а во ПИЛАТЕС се вклучени "Dynamic Pilates" и "Fit Ball Pilates".

Местоположба на ОУ Блаже Конески --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]