fitonePrograma

Fit One Центар

Fit One Центарот се наоѓа во комплексот на Paloma Blanca во строгиот центар на градот. Центарот е опремен со две сали за вежбање, кардио справи за вежбање, место за масажа, женска и машка соблекувална со туш кабини. Просторноста на Центарот обезбедува капацитет од 100 вежбачи во ист момент. На оваа локација клубот располага со степери, пилатес топки, простирки и тегови за вежбање, вклучувајќи и крпи за капење. Повелете и искусете го групниот фитнес со искусните инструктори од Fit One.

---------------------> Група на Facebook за вежбачите од FIT ONE - Центар <--------------------

Распоред на часови

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
Јин Јога
група 1
17:00
Хата Јога
група 1
17:00
ZUMBA
Fitness
18:00
Пилатес
простирка
18:00
ZUMBA
Fitness
18:00
Пилатес
на топка
18:00
ZUMBA
Fitness
18:00
Хата Јога
група 1 и 2
18:00
Јин Јога
група 2
19:00
Step
Аеробик
19:00
Хата Јога
група 2
19:00
Fit
Аеробик
19:00
Пилатес
микс
19:00

Ценовник

Пакет Цена
1 посета (час) 250 ден
Зумба (3 часа/неделно) 1500ден/месечно
Аеробик (3 часа/неделно) 1500ден/месечно
Пилатес (3 часа/неделно) 1500ден/месечно
Јога (3 часа/неделно) 1500ден/месечно
Мешано (2 часа/неделно) 1500ден/месечно
Мешано (3 часа/неделно) 1800ден/месечно
неограничена
МЕСЕЧНА претплата
2000 ден
неограничена
ГОДИШНА претплата
15000 ден
(вредност од 1250ден/месечно)

Местоположба на Fit One - Центар --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]