fitonePrograma

ОУ Јохан Хајнрих - Песталоци

ОУ Јохан Хајнрих - Песталоци се наоѓа во општина Центар. Часовите се одржуваат во свечената сала на училиштето, каде што постојат одлични услови за изведување на часовите. На оваа локација се одржуваат Zumba Fitness часови. Групата на вежбачи што ја посетуваат оваа локација е најбројна од сите места каде што се одржува Zumba Fitness, а баш тоа дава неопишлива енергија за време на часот која мора да се почуствува на самото место.

--------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Јохан Хајнрих - Песталоци <-------------

За жал нема да се продолжи со Zumba вежбање во Песталоци, поради новите превисоки цени за откуп на салата. Сепак, во близина (до Палома Бјанка), во новиот Fit One Центар сте добредојдени и за сите вежбачи од Песталоци ќе важи попустот од 25% за услугите во Fit One Центарот за оваа сезона. Доколку во иднина се појави можност, ние би се вратиле во Песталоци, а за истото ќе ве известиме благовремено.

Местоположба на ОУ Јохан Х.- Песталоци --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]