fitonePrograma

ОУ Стив Наумов

ОУ Стив Наумов се наоѓа во населбата Автокоманда во општина Гази Баба. Часовите се одржуваат во фискултурната сала на училиштето. На оваа локација се одржуваат часови по Зумба, Аеробик и Пилатес. Од опрема на располагање има простирки. Како и на останатите места на Fit One и на ова место се посветува исклучително внимание за квалитетот на сите дисциплини од програмата на Fit One.


-----------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Стив Наумов<----------------------

Распоред на часови

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
ZUMBA
Fitness
20:00
ZUMBA
Fitness
20:00

Ценовник

Број на посети Цена
1 150 ден
10 1000 ден
со важност од еден месец
неограничена
МЕСЕЧНА претплата
(вклучени сите училишта)
1500 ден

Местоположба на ОУ Стив Наумов --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]