fitonePrograma

ОУ Вера Циривири - Трена

ОУ Вера Циривири - Трена се наоѓа во населбата Карпош 2 помеѓу Драмски театар и ФЕИТ. Часовите се одржуваат во фискултурната сала на училиштето. Оваа локација е првата во која што клубот започна да работи. На оваа локација клубот располага со степери, пилатес топки, тегови за вежбање од 1кг и простирки. Во фискултурната сала се инсталирани 4 моќни ѕидни вентилатори, кои успешно ја разладуваат салата. Во просторот ни се на располагање две комфорни гардероби. Квалитетните и константно добрите часови ги одржуваат стручни лиценцирани инструктори по аеробик и пилатес.

----------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Вера Циривири - Трена <---------------

Распоред на часови

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
ZUMBA
Fitness
19:00
Step
Аеробик
19:15
ZUMBA
Fitness
19:00
Fit
Аеробик
19:15
Пилатес
простирка
20:15
Пилатес
на топка
20:15

Ценовник

Број на посети Цена
1 150 ден
10 1000 ден
со важност од еден месец
15 1200 ден
со важност од еден месец
неограничена
МЕСЕЧНА претплата
1500 ден

Местоположба на ОУ Вера Циривири - Трена --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]