fitonePrograma

ОУ Владо Тасевски

ОУ Владо Тасевски се наоѓа во населбата Kозле. Часовите се одржуваат во аулата на училиштето. На оваа локација се одржуваат Zumba Fitness часови. Групата на вежбачи што ја посетуваат оваа локација, им даде посебна енергија на часовите, со што особено задоволство на секој инструктор е да оддржи час во ОУ Владо Тасевски.


---------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Владо Тасевски <--------------------

Распоред на часови

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
ZUMBA
Fitness
18:50
ZUMBA
Fitness
18:50

Ценовник

Број на посети Цена
1 150 ден
10 1000 ден
со важност од еден месец
неограничена
МЕСЕЧНА претплата
(вклучени сите училишта)
1500 ден

Местоположба на ОУ Владо Тасевски --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]