fitoneIshrana

Настани

1. Нарачка на Zumba опрема!

Нарачката ќе се изведе преку Facebook профилот на Zumba Macedonia. Откога ќе одберете која опрема сакате да ја нарачате од официјалната WEB страна на Zumba.com, потребно ќе биде да испратите порака во Inbox вклучувајќи информации за големина, боја, количина и линк од опремата. По констатираната и договорена нарачка, ќе бидете известени дека е нарачано. За подетални информации видете на Facebook профилот на Zumba Macedonia.

Следната нарачка се планира во месец Ноември 2012 година! Подетални информации на Facebook профилот на Zumba Macedonia.

 

2. Zumba забава!

Сакате да ја почуствувате енергијата на Zumba Fitness, тогаш нема подобро место од Zumba Fitness забавите што ги организираат тимот на Fit One и Ацо Конга. Сите зборуваат дека Zumba Fitness-от е нешто фантастично каде што се шири позитивна енергија за време на часот. Замислете ја енергијата кога 7 Zumba Fitness часа ќе се спојат во еден, со вежбачи од 7 различни места во Скопје дополнето со одличниот Ацо Конга. Нешто ... што нема да сакате да го пропуштите!

Информации за следната забава ќе следуваат во наредниот период.